دوره 12، شماره 1 - ( مجله علمی پژوهان، پاییز 1392 )                   جلد 12 شماره 1 صفحات 60-55 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML Print

قره باغی ثریا، مرباقری صدیقه سادات. رتبه دهی اکتساب هدف. مجله علمی پژوهان. 1392; 12 (1) :55-60

1- گروه کار درمانی، دانشکده علوم توانبخشی، دانشگاه علوم پزشکی همدان ، Mirbagheris@ymail.com
یکی از رویکردهایی انفرادی که در بسیاری از موارد استفاده می شود، مقیاس رتبه دهی اکتساب هدف (GAS) می باشد، مقیاس رتبه دهی اکتساب هدف، مقیاسی برای اندازه گیری تغییرات می باشد. هدف این مقاله آن است تا اتخاذ تصمیمات کلیدی که برای استفاده از مقیاس رتبه دهی اکتساب هدف در موقعیت های درمانی کودکان وجود دارد را برجسته کند. همچنین ملاک و روال استانداردی را برای استفاده از آن در کودکان فراهم خواهد کرد. مقیاس رتبه دهی اکتساب هدف، تکنیکی است که برای ارزیابی کسب اهداف عملکردی کودکانی که خدمات درمانی را دریافت می کنند، به طور عمومی مورد استفاده قرار می گیرد.
نوع مطالعه: مقاله پژوهشي |
دریافت: 1393/6/19 | پذیرش: 1393/6/19 | انتشار: 1393/6/19